KARAMAN / MERKEZ - 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu

4C Hayalimdeki proje sergisi

Resim yarışmasına katılan resimlerimiz

Mrt

Salavat ,peygamberimiz için okunan , Allah'ın rahmetinin ,selaminin onun üzerine olması dileğini ifade eden duadır

Allah Kuran'da peygamberimize salavat getirmemizi buyurmaktadır .

Allah ve melekleri,Peygamber'e salavat getirirler.Ey müminler ! Siz de ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin .( Ahzab süresi ,56.ayet )

Allah Kuran'da peygamberimize salavat getirmemizi buyurmaktadır .

Okulumuzda salavat çekme yarışmamız başlamıştır.1 hafta sonunda en çok salavat çeken ogrencimize hediyemiz olacaktır .

Mrt

Okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Elif Ebru Baş'ın düzenlemiş olduğu serbest resim çalışması etkinliğinde ilk üçe giren öğrencilerimiz belli oldu. Öğrencilerimize hediyeleri törenle takdim edildi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediypruz.

Mrt

Depremin etkisini yaşayan ogrencilerimizin  moral ve motivasyonunu arttırmak için oyun alanına gittik. İliğmiz sınırları içinde Baylan AVM ye ait Bayland oyun alanında doyasıya eğlendik ve çeşitli aktivitelerde bulundul.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle acil durumlarda sınıfları boşaltma ile ilgili tatbikat yaptık. Ayrıca günün anlam ve önemi ile ilgili çeşitli etkinliklerin yapıldığı bir program düzenledik. Emeğim geçen öğretmen ve öğrencilerimzie teşekkür ediyoruz.

Şbt

20 Şubat 2023 Pazartesi günü Okul Psikolojik Danışmanımız Meryem Doğan tarafından okul idarecileri ve öğretmenlerine yönelik olarak 'Psikososyal Destek Deprem-Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Oturumu' gerçekleştirilmiştir. Yapılan seminerde afet, travma, travma sonrası yetişkinlerde ve çocuklarda görülen normal tepkiler, kendimiz ve öğrenciler için neler yapılabileceği, okulun ve öğretmenlerin önemi ve öğrencilere uygulanacak olan psikoeğitim programının amaçları, planlaması, uygulamada dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgiler verilmiştir.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanı Meryem Doğan tarafından velilerimize yönelik olarak Teknoloji Bağımlılığı, Okullarda Şiddetin Önlenmesi ve Akran Zorbalığı, Çocuğa Yönelik İhmal ve İstismarın Önlenmesi ve Mahremiyet Eğitimi konularında seminerler düzenlenerek velilerimiz  bu konularda bilgilendirilmiş ve farkındalık kazandırılmıştır. Katılan Velilerimiz seminerlerin oldukça faydalı olduğunu ve çocukları için çok önemli bilgiler edindiklerini belirtmişlerdir . Katılamayan velilerimiz için Rehberlik Servisince çevrimiçi gruplardan konularla ilgili broşürler paylaşılarak daha fazla ebeveyne ulaşmak amaçlanmıştır. Velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1.dönem İngilizce Dersi birincisi olan öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının debamını dileriz.

Haz

Bir yıl daha sona erdi.Mezun olan öğrencilerimizde hem sevinç hem de burk bir acı vardı. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Haz

Aydın İli Efeler İlçesi  Ekrem Çi,ftçi İlkokulu 3/F sınıfı ile okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri kardeş sınıf oldular.Kardeşliğin sembolü olarak birbirlerine bileklik hediye ettiler. Bu güzel davranış için öğrencilerimizi ve öğretmeninimiz Hasan Hüseyin Çetinkol'u tebrik ediyoruz.

Haz

Soyal etkinlikler kapsamında okulumuz2.sınıf şubeleri Karaman Sinenas sinemlarında ''Hopper ve Çılgın Çetesi Büyük Macera ''  adlı animasyon filmi izleme etkinliğine katıldılar.Yemyeşil bir dünyada geçen film, ünlü bir tavşan maceracısı olan Kral Peter tarafından evlat edinilen, yarı tavuk ve yarı tavşan olarak dünyaya gelen genç bir kahraman Hopper ve arkadaşlarının maceralarını konu alan film büyük bir ilgiyle izlendi. Organizasyonu düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

İngilizce öğretmenimiz Elif Ebru Baş koordinatörlüğünde okulumuzda kermes düzenlendi. Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

.YIL MİLLİ EGEMENLİK İLKOKULU  izci grubu Değerli Öğretmenimiz Gülcan Özcanın liderliğinde kamp etkinliğini gerçekleştirdi.Etkinlik esnasında kamp çadırı kuruldu ve kamp ateşi yakıldı.Bu etkinlik esnasında minik izcilerimizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcımız Sayın İsmail KILINÇ ve Değerli öğretmenlerimiz ile değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

85.YIL MİLLİ EGEMENLİK İLKOKULU olarak Değerli Öğretmenimiz Gülcan Özcan'ın özverili çalışmalarıyla bir yıl boyunca velilerimiz ve öğrencilerimizin üretmiş olduğu Kati ve ebru sanatı ürünleri ile çocuk mucitlerimizin ortaya koyduğu çalışmaların sergisinin açılışını Belediye Başkan Yardıcımız Eyüp Hüsametin ASLAN,İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Çalışkan,Aile Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Servet TÜREGÜN,İl Sağlık Müdürümüz Dr.Adnan KURŞUN, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Aziz DEMİR ve Halk Eğitim Müdürümüz Mehmet SERİN' in katılımları gerçekleştirdik.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Darısı seneye İnşallah.

May

19Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 103.Yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. 3.sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladıkları ront gösterileri ve 4.sınıf öğretmenlerimizin minder hareketleri emek ve beceri doluydu.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.